Ştiri locale

Asociația Salvatore lansează Tombola Sărbătorilor Pascale – „Dăruiește un zâmbet pentru o familie”

Asociația Salvatore din Sfântu Gheorghe demarează săptămâna aceasta campania „Dăruiește un zâmbet pentru o familie”, venind astfel în sprijinul persoanelor nevoiașe din județ, în preajma sărbătorilor de Paști.

Ca în fiecare an, cu ajutorul sumelor strânse în urma vânzării biletelor de tombolă, voluntarii Asociației vor realiza pachete cu alimente de bază, pe care ulterior le vor distribui în mai multe localități din județ, acolo unde există familii pentru care pregătirea mesei de sărbători reprezintă un efort financiar.

Publicitate

În acest an, Asociația Salvatore și-a propus să distribuie cel puțin 400 de pachete cu alimente. Pe lângă bucuria de a aduce zâmbete pe chipurile celor nevoiași, persoanele care cumpără bilete de tombolă pot câștiga diferite premii.

„În data de 10 martie dăm start campaniei Tombola de Paști pentru familiile nevoiașe din județ, o derulăm până pe 10 aprilie, iar pe data de 13 aprilie va avea loc extragerea biletelor câștigătoare. Scopul nostru este să realizăm 400 de pachete, dar ne-am bucura foarte mult să depășim acest număr, să putem face mai multe, poate chiar 600. La fel ca în anii anteriori, biletele de tombolă pot fi cumpărate de la voluntarii Asociației Salvatore și de la asociațiile de tineret din Târgu Secuiesc, Covasna, Baraolt și Sfântu Gheorghe. Premiile constau în cursuri de prim ajutor oferite de Asociația noastră, articole vestimentare și produse cosmetice”, ne-a explicat președintele Asociației Salvatore, Buna Hunor.

Prețul unui bilet de tombolă este 5 lei, iar cei care doresc să le achiziționeze pot suna la numărul de telefon 0742 125 157.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio