Ştiri locale

Asociația Salvatore a lansat Tombola de Crăciun pentru ajutorarea familiilor nevoiașe din județ

Cu aproape o lună până la Crăciun, voluntarii Asociației Salvatore din Sfântu Gheorghe au lansat o nouă ediție a campaniei de ajutorare „Fii și TU un înger!”, prin care aproximativ 250 de familii nevoiașe din județ, pentru care pregătirea mesei de sărbători reprezintă un efort financiar, vor putea beneficia și în acest an de alimente de bază și dulciuri.

La fel ca în anii trecuți, persoanele care doresc să se implice sunt încurajate să cumpere bilete de tombolă de la voluntarii Asociației, urmând ca la finalul acțiunii, din sumele adunate, să fie pregătite pachetele cu ajutoare.

Publicitate

Prețul unui bilet de tombolă este 5 lei, iar cei care doresc, le pot achiziționa sunând la numărul de telefon 0742 125 157.

„Din 21 noiembrie începem tombola de Crăciun. La fel ca în anii precedenți, biletele vor putea fi achiziționate de la voluntarii Asociației și de la partenerii noștri. Și în acest an, ne dorim să ajutăm cu alimente de bază în jur de 250 de familii din tot județul, dar avem și noi, la rândul nostru, nevoie de sprijinul cetățenilor”, ne-a transmis președintele Asociației Salvatore, Buna Hunor.

Persoanele care se implică în campania de ajutorare a persoanelor nevoiașe în pragul sărbătorilor, cumpărând bilete de tombolă, pot câștiga premii constând în articole hand-made, cursuri de prim ajutor oferite de Asociația Salvatore sau produse de înfrumusețare și igienă personală. Extragerea biletelor câștigătoare va avea loc în data de 18 decembrie, pe pagina de Facebook a Asociației.

În urma campaniei de anul trecut au fost vândute 1.356 de bilete de tombolă, 57 fiind desemnate câștigătoare. Printre premiile acordate s-au numărat coronițe de Advent, sticle cu vin, obiecte vestimentare, genți de damă, produse cosmetice, dar și produse lactate, suplimente alimentare, și cursuri gratuite de prim ajutor.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio