Ştiri locale

Asociaţia Junior Business Club aşteaptă înscrieri de la cei mai buni tineri antreprenori din judeţul Covasna

Asociaţia Junior Business Club (JBC) din Sfântu Gheorghe va premia, la începutul lunii decembrie, cei mai buni tineri întreprinzători din judeţul Covasna.

Conducerea JBC a precizat că anul acesta vor fi acordate premii la patru categorii: „Tânărul antreprenor al anului”, „Femeia antreprenor a anului”, „Liderul anului” şi „Inovatorul anului”, iar candidaturile pot fi depuse până pe 29 noiembrie a.c.

Publicitate

„Asociaţia Junior Business Club va organiza în data de 3 decembrie 2022 ceremonia de decernare a premiilor pentru tinerii întreprinzători. (…) Căutăm acei antreprenori care în pofida vârstei tinere (sub 35 de ani) înregistrează succes în activitatea lor economică şi care pot fi consideraţi un exemplu remarcabil pentru noua generaţie”, se arată într-un comunicat de presă.

Pentru a se putea înscrie la primele două secţiuni, respectiv „Tânărul antreprenor al anului” şi „Femeia antreprenor a anului”, candidaţii trebuie să fi încheiat anul 2021 cu profit. Antreprenorii care au moştenit, au acţiuni sau au preluat o societate în ultimii 5 ani nu pot participa la competiţie.

Pentru premiul „Liderul anului” sunt aşteptate înscrieri din partea tinerilor sub 35 de ani care deţin o poziţie de conducere într-o societate, dar nu sunt antreprenori, iar la categoria „Inovatorul anului” pot aplica „tinerii care au adus inovaţii, au ajutat la progresul societăţii, au descoperit prin creativitate, ajutând dezvoltarea zonei”, în acest caz nefiind obligatoriu să fie deţinătorul unei firme.

„Vor fi premiaţi cei mai buni întreprinzători tineri, asociaţi semnificativ la societăţi comerciale sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din judeţul Covasna pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2021 (…) Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârşitul anului 2021. Nu sunt eligibili acei antreprenori care au devenit asociaţi/acţionari prin preluarea/cumpărarea acţiunilor/părţilor sociale unei companii care este prezentă pe piaţă de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acţiunilor/părţilor sociale este mai recentă de 5 ani”, menţionează conducerea JBC.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în data de 3 decembrie 2022, la ora 18, la Sfântu Gheorghe.

Înscrierile se pot face până în data de 29 noiembrie a.c prin autopropunere sau propunere venită din partea altor persoane, cu obligativitatea transmiterii numelui întreprinzătorului, numele, adresa firmei şi datele de contact, cota de participare la capitalul social, precum şi o scurtă descriere a firmei sau a activităţii tinerilor.

Propunerile trebuie trimise pe adresa de e-mail juniorbusinessclub@yahoo.com, contact: Karacsony Zsolt (tel: 0751 790 537).

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio