Ştiri locale

Aproape 70 de posturi vacante la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe. Majoritatea sunt pentru asistenți medicali

Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe a scos la concurs 49 de posturi vacante cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, pentru asistenți medicali generaliști în diferite secții ale unității medicale.

Totodată, instituția caută să angajeze consilier în cadrul Serviciului de Management al Calității Serviciilor Medicale, referenți achiziții publice și Resurse Umane, economist, registratori medicali, dar și muncitori necalificați, bucătar, tehnician mecatronist, electrician, tâmplar, instalator sanitar sau lucrători spații verzi, fiind scoase la concurs în total 18 posturi.

Publicitate

„Căutăm, printre altele, asistenți medicali generaliști cu studii superioare sau postliceale, asistenți radiologi și asistent medical dietetică, pentru secțiile Cardiologie, ATI, Chirurgie Generală, Pediatrie, Neonatologie, Ortopedie-Traumatologie, Medicină Internă, Neurologie, Boli Infecțioase Copii, Psihiatrie, ORL, Neurologie Pediatrică, Stația de Hemodializă,  Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, Laboratorul de Explorări Funcționale,  Blocul Operator, Unitatea de Transfuzii Sanguine, Stația de Sterilizare, respectiv UPU – SMURD (…) De asemenea, căutăm consilier în cadrul Serviciului de Management al Calității Serviciilor Medicale, referent achiziții publice, referent Resurse Umane, economist, registratori medicali, și chiar bucătari, muncitori necalificați sau tehnician mecatronist. Dacă ai studiile necesare, ești ambițios, ai idei bune și nu fugi de provocări, atunci TU ești candidatul perfect! Vino să faci parte din familia celui mai mare spital din județul Covasna”, au transmis reprezentanții spitalului într-o postare pe Facebook.

Pentru cele 49 de posturi de asistenți medicali, termenul limită de depunere a dosarelor este 13 iulie, iar pentru celelalte 18 posturi termenul limită este 8 iulie.

Înscrierile se fac la sediul Spitalului, pe str. Stadionului nr.1-3, dosarele putând fi depuse în orice zi, între orele 09:00-12:00, în Sala de ședințe aflată în cădirea principală.

Candidații pentru posturile de asistenți medicali trebuie să aibă cetățenie română sau cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene și domiciliul în România, să cunoască limba română scris și vorbit, să aibă diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform legislației.

De asemenea, aceștia nu trebuie să fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unor infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, fapte de corupție, fals sau alte infracțiuni săvârșite cu intenție, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Concursul va consta într-o probă scrisă și una practică, urmând ca data și ora examenului să le fie comunicate din timp candidaților care au trecut de etapa validării dosarelor.

Nota minimă este 7, astfel că se vor putea prezenta la următoarea etapă numai candidații declaraţi admişi la etapa precedentă.

Reprezentanții unității medicale transmit că probele se vor susţine în limba română, însă candidaţii care au nelămuriri cu privire la subiectele de examen vor putea solicita detalii în limba maternă.

Tematica si bibliografia sunt afişate pe site-ul Spitalului, www.spitfog.ro.

Lista completă posturilor vacante, condiţiile generale de participare, documentele necesare și toate detaliile privind înscrierea și participarea la examen sunt disponibile AICI și AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio