Ştiri locale

Aproape 42.000 de voturi pentru finaliştii Best of Sepsi. Câştigătorii vor fi anunţaţi anul viitor

Joi, 2 noiembrie, a fost ultima zi de votare în cadrul primei ediţii a campaniei Best of Sepsi, lansată de Primăria Sfântu Gheorghe din dorinţa să descopere şi să premieze eroii de zi cu zi ai comunităţii noastre.

Pe site-ul bestofsepsi.ro s-au putut vota cei 45 de finaliști care au primit cele mai multe nominalizări la fiecare dintre cele 9 categorii. De asemenea, pe site-ul inițiativei se regăsește și un scurt mesaj despre fiecare finalist, editat de organizatori pe baza descrierilor oferite de locuitori.

Publicitate

În cele trei săptămâni de votare pe site-ul bestofsepsi.ro s-au înregistrat 41.859 de voturi. Cele mai multe voturi s-au înregistrat în categoria Activişti, cu 6.315 voturi, urmată de categoria Siguranţă publică cu 5.245 de voturi.

Câștigătorii celor 9 categorii vor fi anunțați în cadrul galei Best of Sepsi, care a fost amânată până la începutul anului viitor din cauza reducerilor bugetare impuse de guvern. Dacă circumstanțele vor fi favorabile, gala ar trebui să aibă loc pe 10 februarie 2024.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat proiectul Best of Sepsi din dorinţa să descopere şi să premieze eroii de zi cu zi care, prin bunătatea, grija și cunoștințele lor ajută comunitatea locală, făcând din Sfântu Gheorghe un loc mai frumos, mai locuibil și mai primitor.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
Publicitate
banner we radio