Ştiri locale

Aproape 100 de copii din județ au primit cadouri de la „spiridușii” Asociației Salvatore. Faptele bune continuă și în săptămânile următoare

Primele pachete pregătite în cadrul campaniei de ajutorare a persoanelor nevoiașe „Fii și TU un înger!”, demarată de Asociația Salvatore, au fost distribuite în cursul zilei de marți în 3 localități din județ.

Primii beneficiari au fost copiii de la Mănăstirea Mărcuș, cei de la Centrul de zi „Boldog Apor Vilmos” din Covasna, respectiv Casa de copii „Sfânta Catalina” din Plăieșii de Jos, fiind distribuite în total circa 500 de kilograme de alimente și dulciuri.

Publicitate

„Marți am ajuns la circa 100 de copii, dar continuăm distribuirea în zilele următoare și în alte localități din județ. Vom distribui în total jur de 400 de pachete cu alimente și dulciuri. Le mulțumim pentru sprijin tuturor persoanelor care au cumpărat bilete de tombolă, voluntarilor noștri, dar și sponsorilor și partenerilor noștri”, ne-a spus președintele Asociației Salvatore, Buna Hunor.

Potrivit acestuia, voluntarii Salvatore vor ajunge în săptămânile următoare la mai multe familii nevoiașe care trăiesc în satele din apropierea localităților Baraolt, Covasna, Târgu Secuiesc și Sfântu Gheorghe.

Persoanele care doresc și pot să se implice în ajutorarea familiilor nevoiașe sunt încurajate să cumpere până în data de 13 decembrie bilete de tombolă de la voluntarii Salvatore. Prețul unui bilet este 5 lei, iar cei interesați pot suna la numărul de telefon 0742 125 157, urmând ca voluntarii asociației să le livreze acolo unde este nevoie.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în data de 13 decembrie, de la ora 18:00, fiind puse în joc peste 50 de premii constând în diverse obiecte și produse hand-made, cursuri de prim ajutor oferite de Asociația Salvatore, sau produse de înfrumusețare și igienă personală

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio