Ştiri locale

Aproape 100 de amenzi într-o acţiune „matinală” a poliţiştilor covăsneni în 9 localităţi din judeţ

Miercuri,  8 noiembrie 2017, în intervalul 06:00 – 09:00, polițiștii au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Sfântu Gheorghe și a comunelor Vâlcele, Hăghig, Ilieni, Valea Crișului, Ghidfalău, Chiciș, Reci și Boroșneu Mare. Acțiunea s-a desfășurat în sistem integrat, în activități fiind angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, dar și de la posturile de poliție din comunele unde aceasta s-a desfășurat. De asemenea, polițiștii au beneficiat și de sprijinul jandarmilor covăsneni și al Poliției Locale a municipiului Sfântu Gheorghe.

În cadrul acestei acțiuni de amploare prin care s-a urmărit menținerea climatului de siguranță și descurajarea celor care comit fapte contrare legii, au fost legitimate peste 250 de persoane, 17 persoane au fost conduse la sediu pentru verificări suplimentare și au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 40.000 de lei.

Publicitate

Polițiștii au acționat nu doar pentru preveenirea și combaterea faptelor de natură a tulbura ordinea și siguranța publcă, ci și pentru menținerea siguranței traficului rutier. Astfel, au fost oprite în trafic și verificate peste 130 de autovehicule, iar pentru abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, tot pentru abateri în trafic au fost reținute 3 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

Siguranța cetățenior reprezintă principalul obiectiv pentru polițștii covăsneni, astfel că acțiuni similare vor fi desfășurate și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

(IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio