Ştiri locale

Apel la solidaritate după ce o familie cu doi copii mici din Barcani a rămas fără casă într-un incendiu

O familie din comuna Barcani își pune speranțele în bunătatea localnicilor pentru a-și putea reconstrui un acoperiș deasupra capului, după ce un incendiu puternic le-a distrus casa în care locuiau alături de cei doi copii mici ai lor, iar o altă familie a rămas fără adăpostul pentru animale.

Primarul comunei, Pastor Nicolae, a făcut apel la solidaritatea localnicilor, amintind că „oricui i se poate întâmpla să piardă tot ce a agonisit o viață întreagă, în câteva clipe”.

Publicitate

„Să fim solidari! În urma incendiului de ieri din zona Pătul, comuna Barcani, o casă îngrijită și un adăpost de animale au ars în proporție de 80%, urmând a se demola și restul. Cele două familii vă cer sprijinul pentru a-și putea reconstrui atât casa, cât și adăpostul de animale. În casa arsă locuia o familie cu doi copii mici, care în acest moment a rămas fără un acoperiș deasupra capului. Oricui i se poate întâmpla să piardă tot ce a agonisit o viață întreagă, în câteva clipe”, a transmis primarul Pastor Nicolae.

Persoanele care doresc să sprijine cele două familii pot face diferite donații la sediul Primăriei Barcani, sau pot transfera sume direct în contul: RO87 RZBR 0000 0600 2374 2196, deschis pe numele Iuliana Busuioc.

Un apel similar a fost făcut la începutul lunii de primarul localității Valea Mare, Bogdan Marin, după ce o familie a rămas fără agoniseala de o viață, în urma unui incendiu violent care a izbucnit la mansardă şi acoperiș. Apelul a sensibilizat atât locuitorii comunei, cât și pe cei din localitățile învecinate, care s-au mobilizat și au strâns 13.500 de lei, bani care au ajuns deja la familia greu încercată.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio