Sport, Ştiri locale

Antrenorul Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Antrenorul lui Sepsi OSK, Eugen Neagoe, a ieșit la atac după înfrângerea cu CFR Cluj din prelungiri, scor 1-2. Fără să-i reproșeze o fază anume, tehnicianul covăsnenilor l-a taxat pe arbitrul Andrei Chivulete, despre care spune că a avut o manieră ciudată de a conduce meciul.

„Sunt foarte supărat, am mai multe motive. N-aș vrea să vorbesc, ca să spun prostii. Am făcut un joc bun, în afara celor două cornere. Felicit băieții, e foarte dureros să pierzi așa cum am făcut-o noi. Asta e situația, n-am reușit să înscriem golul 2 când am avut ocazia.

Publicitate

A văzut toată lumea ce s-a întâmplat pe teren. Și eu muncesc, stau de dimineața până seara.

Nu sunt tratat așa cum e normal. N-am avut niciun penalty în 13 etape, singura echipă. Muncesc și eu, chiar dacă e frig, cald sau îngheț.

Ar trebui să fim mai respectați mai mult, pentru că am dovedit respect față de toată lumea. N-am vorbit urât cu nimeni, mi-am spus doar părerea la finalul jocului. Același arbitru, Chivulete, a fost și la meciul CFR pierdut sezonul trecut când a văzut de la 60 de metri că o minge a trecut linia porții”, a zis Eugen Neagoe la Look.

„Cred că a fost penalty, l-am pierdut din marcaj și am fost nevoit să faultez. A fost o neatenție a noastră. După aspectul jocului eu cred că nu meritam să pierdem. Am dominat CFR-ul în multe momente”, a spus Gabriel Vașvari, mijlocaș Sepsi.

VIDEO. Sepsi OSK pierde în ultimul minut cu campioana CFR Cluj

Publicitate
banner we radio