Info Trafic, Ştiri locale

Amenzi de aproape 169.000 lei într-o singură zi, după o acțiune în trafic a polițiștilor covăsneni

Polițiștii rutieri au aplicat peste 370 de sancțiuni contravenționale pentru nereguli depistate în trafic, în urma unei acțiuni care a avut loc duminică, 5 septembrie, pe raza județului Covasna.

Potrivit IPJ Covasna, amenzile însumează 168.702,5 de lei, majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Publicitate

„La data de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Covasna și polițiști rutieri și de ordine publică din cadrul structurilor subordinate I.P.J. Covasna, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Brașov, Bacău, Buzău, Vrancea și Harghita, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R. au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite pe rețeaua de drumuri naționale din județ pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație. Astfel, în cursul acțiunii polițiștii au aplicat 373 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale în vigoare privind circulația pe drumurile publice, dintre care 330 pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, se arată într-un comunicat al IPJ Covasna.

Conform sursei citate, ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Covasna

Publicitate