Ştiri

Ai intrat pe Facebook de pe calculatorul altcuiva si ai uitat sa dai \”Log Out\”? Ce trebuie sa faci!

Nu trebuie sa te panichezi daca realizezi ca ai intrat pe Facebook de pe calculatorul sau telefonul altcuiva si ai uitat sa iesi din contul tau. Tech Insider arata ca e nevoie sa urmezi cativa pasi.

– Intra pe Timeline si apasa pe sageata care apare in coltul din dreapta sus.

Publicitate

– Din lista care-ti apare alege optiunea Settings.

– Mergi apoi la Security si da click pe Where you\’re logged in.

– Pe ecran iti va aparea o lista cu toate dispozitivele pe care esti logat cu contul tau de Facebook.

– Alege End Activity pentru dispozitivele de pe care vrei sa-ti dezactivezi contul.

Publicitate
banner we radio