Ştiri, Ştiri locale

Agenți și subofițeri noi, în structurile ISU, IPJ și IJJ Covasna

40 de agenți și subofițeri, proaspăt absolvenți ai școlilor Ministerului Afacerilor Interne, au depus luni, 5 noiembrie, jurămintele militare şi vor începe activitatea în cadrul Inspectoratelor de Poliție, Jandarmi și Pompieri din județul Covasna.

Pentru 33 de agenți de poliție din cea mai recentă promoție de absolvenți, luni a fost prima zi de muncă la Inspectoratul de Poliție Județean Covasna. Aceștia au fost repartizați către structurile operative (ordine publică, rutieră, investigații criminale), atât în mediul urban, cât și în mediul rural, iar de marți își desfășoară activitatea la subunitățile la care au fost încadrați.

„Timp de 6 luni, ei se vor afla în perioada de tutelă, desfășurând activitățile specifice muncii de poliție sub îndrumarea unor polițiști cu experiență, iar la finalizarea stagiului urmează să susțină examenul de definitivare în profesia de polițist”, transmit reprezentanții IPJ Covasna.

Subofițeri noi și la IJJ și ISU Covasna

Tot în cursul zilei de luni au depus jurământul militar 5 tineri subofițeri, care au fost repartizați Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna în urma absolvirii Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, iar alți doi absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești s-au prezentat luni la sediul ISU Covasna pentru a fi repartizați la subunitățile în care își vor desfășura activitatea.

 

Sursa foto: IPJ Covasna, ISU Covasna, IJJ Covasna

banner we radio