Ştiri

Aeroportul Brașov scoate încă trei posturi la concurs. Candidații trebuie să aibă, printre altele, „respect pentru autoritate și ierarhie”

Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA a publicat miercuri, 31 mai, anunţurile privind organizarea la sediul Consiliului Judeţean Braşov, a două concursuri de recrutare pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist și a două posturi de îngrijitor, la Serviciul Asistență Managerială, Compartimentul Secretariat, Relații Publice, Registratură, Arhivă, Administrativ, transmite BizBrașov.

Anunţurile de concursuri, bibliografiile, atribuţiile posturilor şi toate informaţiile de interes pentru potenţialii participanţi privind condiţiile specifice şi cele generale pentru ocuparea posturilor, documentele necesare, calendarul şi modalitatea de desfăşurare a probelor de concurs sunt disponibile pe site-ul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav şi pe cel al Consiliului Judeţean Braşov.

Sunt declarați admiși la proba scrisă, respectiv la interviu, candidații care au obținut minimum 50 puncte din cele 100. Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu. Stabilirea candidaților care urmează să ocupe posturile vacante scoase la concurs se face în ordinea descrescătoare a notei obținute.

Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care sunt interesați se numără însușiri de personalitate ca seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotărâre, adaptabilitate, autocontrol, să aibă calități psihice necesare (spirit de observație, capacitate de comunicare etc.), dar și să aibă „respect pentru autoritate și ierarhie”

Publicitate
banner we radio