Sport

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova: „SEPSI OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!”

Meciul dintre Sepsi OSK și FC U Craiova a fost oprit definitiv duminică în minutul 26 de către arbitrul Andrei Chivulete, după scandările xenofobe ale suporterilor din Bănie prezenți pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

Chiar dacă era sigur că nu poate pierde procesul cu Sepsi OSK, patronul echipei oaspete, Adrian Mititelu, a primit o lovitură de proporții. Hadnagy Attila, managerul general al clubului din Sfântu Gheorghe, a dezvăluit pentru ProSport că un angajat al lui FC U Craiova pe nume Cătălin a semnat un document prin care își asuma prezența suporterilor din Bănie la meci.

Publicitate

Se pare că persoana la care face referire Hadnagy este Cătălin Rizan, ofițerul de securitate care lucrează pentru FC U Craiova.

„Vă spun sincer că noi am râs când l-am văzut pe domnul Mititelu cu câtă înverșunare vorbea de neasumarea prezenței suporterilor echipei dânșilor la acest meci. Ne-am dat seama pe loc că domnul Mititelu nu știe absolut nimic despre actul semnat de angajatul dânsului. Prin semnătura acelui act ei își asumau prezența galeriei la acest meci. Am înțeles de la ofițerul nostru de securitate că actul este semnat de un domn Cătălin. Nu i-am reținut numele în totalitate”, a spus Attila Hadnagy pentru ProSport.

Anunțul făcut de Adrian Mititelu pe Facebook

Adrian Mititelu a vorbit despre scandalul de la Sfântu Gheorghe pe pagina sa de Facebook, unde le-a transmis suporterilor din Bănie că FC U Craiova o să piardă procesul cu Sepsi OSK din cauza unui angajat.

„Veste proastă!

Din păcate situația se schimbă radical!

SEPSI OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!

Din păcate ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite) prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de SEPSI, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor.

Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, a scris Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate
banner we radio