Ştiri

Adela Popescu e sexy în costum de baie! Dar stai s-o vezi pe mămica Dana Rogoz! Nici nu zici că a născut

Trei prietene bune, Adela Popescu, Dana Rogoz şi Ada Condeescu au petrecut weekend-ul trecut împreună, la piscină, în încercarea de a \”păcăli\” un pic canicula. Fetele şi-au pus costumele de baie şi şi-au etalat corpurile zvelte, lăsându-se imortalizate în ţinutele sumare, spre admiraţia fanilor lor.

Adela Popescu are un trup superb. Este slăbuţă, coapsele sunt tonifiate şi fără celulită, iar abdomenul – plat şi cu pătrăţele. Însă la fel de bine arată şi prietena ei bună, Dana Rogoz, care acum patru luni a devenit mămica unui băieţel.

Publicitate

Iar o imagine în care Adela apare alături de Dana şi o altă amică de-a ei, Ada Condeescu, la piscină, stă mărturie că fetele sunt trăsnet. Numai că, vedeta care se remarcă dintre cele trei cu un corp de invidiat este Dana. Având în vedere faptul că nu demult a adus pe lume un copi, \”Abramburica\” nu pare să aibă trupul unei proaspete mămici: burta este plată şi tonifiată, coapsele sunt ferme, iar, ca un bonus care a venit de pe urma sarcinii… sânii i s-au mărit.

Blondina a stârnit admiraţia fanilor pe contul de Instagram cu această apariţie: \”Fetelor,voi ce păpaţi? Cum reuşiti aşa abdomene, mai ales mămica?\”, este unul dintre mesajele primite pe contul de socializare.

Publicitate
banner we radio