Info Trafic, Ştiri locale

Acţiune IPJ Covasna: 304 şoferi prinşi de radar într-o săptămână, 26 dintre ei au rămas fără permis

Polițiștii acționează pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum și pentru conștientizarea de către participanții la trafic a riscurilor  la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

Astfel, în perioada 21 – 27 martie a.c., polițiștii rutieri au desfăşurat o serie de acțiuni pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză pe D.N. 11, D.N. 12 , D.N. 13E, D.N. 11C si D.N. 11B.

Publicitate

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 304 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea limitei legale de viteză și au fost reținute 26 de permise de conducere pentru depășirea vitezei legale admise pe sectorul respectiv de drum.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate în urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri în perioada de referință se ridică la suma totală de 74.700 de lei.

Pentru siguranța tuturor participanților la trafic poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să respecte cu strictețe limitele de viteză impuse pe sectorul de drum pe care circulă, să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio