Ştiri locale

Acțiune de conștientizare la Sfântu Gheorghe asupra importanței adopției câinilor fără stăpân

Locuitorii din Sfântu Gheorghe care de-a lungul timpului au adoptat unul sau mai mulți câini sunt invitați să participe la o acțiune de conștientizare asupra importanței adopției. Evenimentul  este organizat de Asociația „Justice for Animals”, Adăpostul de câini de la Câmpul Frumos și Asociația pentru câini fără stăpân „AMY” din Sfântu Gheorghe.

Persoanele care vor să participe sunt așteptate sâmbătă, de la ora 10:00, în fața Teatrului „Tamási Áron”, împreună cu animalele de companie pe care le-au adoptat, pentru o plimbare în grup până la sensul giratoriu din zona Gării.

„Alăturați-vă pe 23 martie în fața Teatrului Tamási Áron cu câinele/câinii adoptați pentru o plimbare până la sensul giratoriu de la Gară și înapoi la punctul de plecare. Scopul evenimentului este de a atrage atenția asupra importanței adopției. Este important să folosiți hamuri / zgărzi și lese care să fie complet fiabile pentru a evita accidentele. Haideți să arătăm că nu suntem puțini cei care considerăm că este importantă adopția câinilor și salvarea lor! Adoptă și salvează vieți!”, transmit organizatorii evenimentului.

Aceștia precizează că acțiunea este oficială și a fost aprobată de autoritățile locale.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio