Ştiri locale

Acţiune a Poliţiei şi Jandarmeriei Covasna: 18 filtre rutiere pe principalele artere de circulație

În ziua de joi, 9 noiembrie 2023, polițiștii de ordine publică, rutieră, prevenirea criminalității și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna au acționat pentru creșterea gradului de siguranță în segmentul stradal, prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, precum și depistarea celor care consumă substanțe interzise sau consumă alcool și se urcă la volan.

Atfel, au fost instituite 18 filtre rutiere pe principalele artere de circulație, au fost legitimate 234 de persoane și au fost verificate 195 de vehicule. De asemenea, au fost verificate locații publice de interes și societăți comerciale.

Publicitate

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.855 de lei, 42 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere și au fost ridicate 4 certificate de înmatriculare.

Au fost testați 42 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool și de substanțe psihoactive.

Polițiștii vor asigura, în continuare, o prezență constantă în stradă și în zonele aglomerate, în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio