Ştiri locale

Accidentul de la Avrig în urma căruia au murit trei persoane, printre care și doi covăsneni, a fost filmat de camera de bord a unui alt șofer

Accidentul grav petrecut vineri pe un pasaj de pe DN 1 Brașov – Sibiu, în zona orașului Avrig, în urma căruia și-au pierdut viața doi bărbați de 38, respectiv 42 de ani din județul Covasna, dar și șoferul basculantei, în vârstă de 67 de ani, a fost surprins de o cameră de bord (AICI). În imagini se vede cum camionul strivește pur și simplu autoturismul înmatriculat în județul Covasna, care venea din sens opus, apoi cade de pe pod, potrivit Bizbrasov.ro.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiști Serviciului Rutier au stabilit faptul că șoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș – Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în județul Covasna. În urma accidentului, autobasculanta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat sub viaduct. Din păcate, toate cele 3 persoane au decedat”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Publicitate

Deși se vechiculase că ar fi fost vorba despre o explozie a uneia dintre roțile camionului, martorii au susținut că anvelopele erau intacte și că șoferul mașinii de mare tonaj ar fi lovit de fapt parapetul de beton dintre carosabil și troatuarul pasajului, scrie Bizbrasov.ro.

Publicitate
Publicitate
banner we radio