Info Trafic, Ştiri locale

Accident la intersecţia străzilor Spitalului cu Berzei din Sfântu Gheorghe. Trei persoane au fost rănite

Duminică în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la intersecția străzii Spitalului cu strada Berzei a avut loc un accident rutier cu victime.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că un bărbat de 39 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Berzei, la intersecția cu strada Spitalului nu a respectat semnificația indicatorului „OPRIRE”,  pătrunzând în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui autovehiculului condus de un bărbat de 36 de ani intrând în coliziune cu acesta.

Publicitate

În urma accidentului rutier conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost rănit grav, iar conducătorul auto care circula regulamentar precum și pasagera care ocupa locul din față dreapta al autovehiculului au fost răniți ușor fiind transporați la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior, le-au fost  prelevate câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, urmând să fie efectuate cercetări cu privire la săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio