Info Trafic, Ştiri locale

Accident în Sfântu Gheorghe. Șoferul a dărâmat un copac și s-a oprit cu mașina într-o casă

Miercuri, în jurul orei 16:30, pe strada Mikes Kelemen din Sfântu Gheorghe a avut loc un eveniment rutier în urma căruia două mașini au fost avariate, una dintre ele ajungând în peretele unui imobil, după ce a dărâmat un copac aflat pe marginea drumului.

„Am primit un apel prin numărul de urgență 112 că pe strada Mikes Kelemen din Sfântu Gheorghe sunt 3 mașini implicate într-un accident, dar ajunși la fața locului colegii mei au constatat că este vorba despre o mașină care a intrat într-o altă mașină parcată pe strada respectivă. Șoferul a fost transportat la spital de către o Ambulanță SAJ, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului de la cei de la SMURD. Din primele informații nu este grav rănit”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Potrivit IPJ Covasna, șoferul ar fi pierdut controlul mașinii după ce a lovit bordura din partea dreaptă a drumului și a ricoșat în partea stângă, unde a lovit alte două mașini, a dărâmat un copac și s-a oprit într-un imobil.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio