Info Trafic, Ştiri locale

Accident în cartierul Ciucului din Sfântu Gheorghe. O maşină s-a răsturnat, iar o femeie a fost rănită

UPDATE! Una dintre victimele accidentului ne-a contactat pentru a corecta informaţiile oferite marţi de IPJ Covasna. “Eu sunt victima, am 51 de ani, nu doamna care avea 69 de ani… Eu eram la volanul celeilalte maşini, doamna care s-a răsturnat cu maşina nu s-a oprit, nu mi-a dat prioritate, eu veneam pe strada principală, dinspre Trei Trandafiri, am semnalizat şi cum am intrat în intersecţie am oprit la stop, doamna nici nu a observat că are indicator de oprire acolo. Am avut noroc că am pus piciorul pe frână pentru că altfel ar fi fost şi mai urât. Era şi un copil, şi un căţel şi prietena mea cu mine în maşină. Eu am fost la spital, doamna a fost adusă de poliţie la spital, ea iniţial nu a vrut să vină”, ne-a declarat victima accidentului.

Informaţiile iniţiale conform IPJ Covasna ▼

Publicitate

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victimă la intersecția străzilor Voican cu Cerbului din municipiul Sfântu Gheorghe. Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că două autoturisme au intrat în coliziune.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 69 de ani, conducătoarea unuia dintre autoturismele implicate în accident, fiind transportată la spital pentru îngrijiri. Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Publicitate
banner we radio