Info Trafic, Ştiri locale

Accident cu cinci răniţi joi în apropiere de Sântionlunca

Joi dimineaţă, în jurul orei 10:20, pe DN 11, la km 32+600m, între intersecţia de la Reci şi localitatea Sântionlunca, a avut loc un accident rutier.

Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 70 de ani aflat la volanul unui autoturism care circula dinspre Târgu Secuiesc spre Brașov, a redus viteza cu intenția de a efectua o manevră de întoarcere, nu s-a asigurat corespunzător și a fost lovit de un alt autoturism care circula în aceeași direcție și intrase în depășire.

Publicitate

În urma impactului cinci persoane au fost rănite ușor, respectiv cei doi conducători auto implicați, o femeie de 41 de ani și două minore de 9 și 11 ani.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu maximă prudență, să se asigure temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre și să semnalizeze din timp atunci când intenționează să schimbe direcția de mers, astfel încât ceilalți participanți la trafic să observe în timp util.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio