Info Trafic, Ştiri locale

Accident cu 8 răniţi după ce două maşini au lovit o căruţă între Sfântu Gheorghe şi Reci

Opt persoane, dintre care şase minori, au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă seară pe DN 13 E între municipiul Sfântu Gheorghe şi intersecţia de la Reci.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, Nicoleta Marin, a declarat că în accident a fost implicată o căruţă nesemnalizată, care a fost lovită de o autoutilitară şi un autoturism care circulau din sens opus.

Potrivit acesteia, conducătorii celor două autovehicule nu au observat căruţa şi s-au angajat într-o depăşire regulamentară, moment în care autoutilitara a lovit atelajul, l-a răsucit pe carosabil, iar maşina venită din spate nu a mai putut evita coliziunea cu acesta.

\’Căruţa circula dinspre Sfântu Gheorghe spre Reci, cele două vehicule care veneau din sens opus au efectuat o manevră de depăşire regulamentară (…), prima a lovit căruţa, a răsucit-o, iar aceasta a fost lovită apoi şi de maşina din spate. Din fericire, toţi au scăpat cu viaţă\’, a declarat Nicoleta Marin.

În urma accidentului au fost rănite opt persoane, printre care şi şase minori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, cinci dintre ei aflaţi în căruţă. Victimele au fost transportate cu patru ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe.

(Agerpres)

Foto arhivă

Publicitate
banner we radio