Ştiri locale

A început un nou sezon în aer liber la Şugaş Băi

O gamă largă de activități de agrement, facilități de recreere și servicii de promovare a sănătății sunt disponibile pentru copii și adulți deopotrivă în Şugaş Băi: terenurile de tenis și de minigolf, parcul de aventură din pădure și peretele de căţărare în aer liber.

Parcul de aventură din pădure, o atracție preferată de copii, are 10 elemente de dificultate variabilă. Facilitatea este deschisă copiilor începând cu vârsta de 6 ani și este deservită de personal calificat. Intrarea în parcul de aventură costă 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copiii sub 14 ani. De asemenea, se pot face rezervări de grup, iar grupurile de peste 15 persoane plătesc 20 de lei pentru adulți și 12 lei pentru copii.

Publicitate

Peretele de cățărare în aer liber are 12 metri înălțime și 9 metri lățime, cu o suprafață de cățărare de aproximativ 250 de metri pătrați. Cele 16 trasee de dificultate variabilă sunt aranjate în funcție de culoare, cu peste 450 de puncte de prindere, iar copiii de la vârsta de 6 ani pot să le folosească. O urcare costă 3 lei.

Pe terenul de minigolf cu 18 găuri, construit pe locul fostei grădini zoologice, adulții pot juca pentru 15 lei pe oră, iar copiii și studenții pentru 10 lei.

Parcul de aventură din pădure, terenul de minigolf și peretele de escaladă în aer liber sunt deschise zilnic între orele 11:00 și 19:00. Pentru a face o programare, sunați la 0731085476.

Terenul de tenis poate fi folosit până la ora 21:00, datorită nocturnei. Terenul poate fi închiriat pentru 30 de lei pe oră, iar echipamentul pentru 5 lei. De asemenea, se pot face programări la numărul de telefon 0731085476.

În caz de vreme rea, revigorare în Şugaş Băi

În caz de vreme ploioasă și rece, cei care doresc să se relaxeze sau să se revigoreze sunt aşteptaţi zilnic, între orele 11:00 și 19:00, în centrul de tratament și în sălile de agrement, transformate din fostele izvoare termale. Primul oferă un pachet de trei tratamente: un hidromasaj în apă minerală, o saună și un masaj cu pietre de jad. Tratamentele sunt de 20 de minute fiecare, iar prețul pachetului standard este de 30 de lei, respectiv 25 de lei pentru studenți și pensionari.

În sălile de agrement există aparate de forţă, mese de biliard, foosball și ping-pong pentru cei care doresc să se relaxeze. Taxa de intrare pentru o oră este de 20 de lei pentru adulți și de 15 lei pentru studenți și pensionari. Pentru a beneficia de aceste servicii, trebuie să vă faceți o programare în prealabil la numărul de telefon 0731085476.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio