Sport, Ştiri locale

„A fost un efort foarte mare” ca Sfântu Gheorghe să primească organizarea Final 4 al Cupei României la baschet

„A fost un efort foarte mare ca Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe să primească organizarea turneului Final 4 al Cupei României la baschet feminin”, a declarat managerul Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Rusz Istvan, într-o conferinţă de presă.

După cum a anunţat FRB săptămâna trecută, Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va găzdui, la sfârşitul acestei luni, Final 4 Cupei României la baschet feminin. Biletele pentru cele trei meciuri vor fi puse în vânzare începând cu data de 25 martie. În semifinalele programate pe 30 martie, deţinătoarea trofeului, Sepsi SIC, o va întâlni pe Olimpia CSU Braşov, iar finalista de anul trecut, CSM Satu Mare, va primi replica formaţiei Phoenix Ştiinţa Constanţa.

Publicitate

Rusz Istvan a indicat că preţul biletelor pentru cele două semifinale este de 30 de lei, iar pentru finala de pe 31 martie este de 20 de lei. Cei care doresc vor avea posibilitatea să cumpere un abonament pentru ambele zile la preţul de 40 de lei.

„Suntem din nou gazdele Final 4 şi ne bucurăm foarte mult. Nu a fost un efort mic, a fost un efort foarte mare ca să putem aduce la Sfântu Gheorghe acest turneu, dar credem că suporterii noştri, fanii noştri şi toţi care apreciază ceea ce se întâmplă în Sfântu Gheorghe merită acest lucru. Avem un proiect foarte frumos, pe care l-am început de ani de zile, am ajuns să fim o echipă, să zicem, dominantă în Liga Naţională de baschet feminin şi suntem singura reprezentantă a baschetului feminin din România în cupele europene”, a afirmat managerul lui Sepsi.

Antrenorul Sepsi SIC, Zoran Mikes, a menţionat că Final 4 oferă publicului oportunitatea de a vedea cele mai bune echipe din baschetul românesc şi speră ca echipa sa să joace finala şi să câştige din nou trofeul.

Căpitanul Sepsi SIC, Annemarie Gödri Părău, şi jucătoarea Anca Şipoş au declarat, la rândul lor, că sunt foarte motivate să obţină victoria, cu atât mai mult cu cât vor juca acasă, în faţa propriilor suporteri.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio