Ştiri locale

A doua ediție a campaniei „Un copil educat dintr-o carte de donat”, dedicată copiilor din mediile defavorizate, lansată în județul Covasna

Tineretul Național Liberal (TNL) Covasna a lansat recent cea de-a doua ediție a campaniei „Un copil educat dintr-o carte de donat”, prin care își propune să strângă cât mai multe cărți și manuale pentru copiii din mediile defavorizate, facilitându-le, astfel, accesul la informație.

Campania se derulează până pe 23 martie, sub sloganul „Un copil care citește devine un adult care gândește”, iar cărțile adunate vor fi donate către o bibliotecă din zona rurală a județului Covasna.

Publicitate

„Cu ocazia Zilei Iubitorilor Bibliotecilor demarăm a doua ediție a acțiunii noastre, din dorința de a ajuta cât mai mulți copii din zonele defavorizate, facilitând accesul la informație (…) În fiecare joi, între orele 18:00 – 21:00, vă așteptăm la sediul nostru din Sfântu Gheorghe, str. 1 Decembrie 1918, nr.45, etajul 3, pentru a participa împreună la aceasta campanie. De asemenea, dacă doriți să donați și nu puteți ajunge la noi, vă rugăm să ne contactați fie pe Facebook, fie la numărul de telefon 0784 201 160, si unul dintre colegi o să vină să ridice materialele”, au transmis inițiatorii campaniei.

Prima ediție a campaniei „Un copil educat dintr-o carte de donat” s-a derulat în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2022, iar cu ajutorul materialelor strânse au fost dotate bibliotecile localităților Sita Buzăului și Barcani.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio