Ştiri locale

71% dintre candidaţii înscrişi pentru posturile de directori de şcoli au trecut examenul în Covasna

Un număr de 68 dintre cele 95 de cadre didactice din judeţul Covasna care au candidat pentru posturile de directori, respectiv directori adjuncţi, au promovat examenul, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar.

Conducerea instituţiei a precizat că la concurs au fost scoase un număr de 81 de posturi de directori şi 42 de posturi directori adjuncţi, pentru care s-au înscris în total 95 de candidaţi. Pentru conducerea a 16 unităţi de învăţământ nu a existat nici o candidatură.

Publicitate

În urma primei etape de evaluare au fost admise 93 de dosare, iar după proba scrisă au fost declaraţi admişi un număr de 84 de candidaţi, şase fiind declaraţi respinşi, iar trei neprezentându-se la examen.

În urma evaluării CV-urilor au fost eliminaţi 16 candidaţi, în final fiind admise 68 de candidaturi, dintre care 49 pentru director şi 19 pentru director adjunct. Ultima probă, care a constat într-un interviu, a fost promovată de toţi cei 68 de candidaţi rămaşi în cursă, prin urmare procentul de promovare a fost de 71,57%.

Rezultatele vor fi afişate pe 18 noiembrie, în perioada 21-23 noiembrie vor putea fi depuse contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe data de 9 decembrie.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio