Ştiri locale

50 de copii din casele familiale din Sfântu Gheorghe  au primit cadouri în urma campaniei organizate de ACS Viitorul

Sărbătorile au fost mai fericite în acest an pentru peste 50 de copii aflați în sistemul de protecție socială din Sfântu Gheorghe, care au primit pachete cu dulciuri, haine, rechizite școlare și jucării, în urma campaniei caritabile lansată la începutul lunii decembrie de Clubul Sportiv Viitorul Sfântu Gheorghe, în parteneriat cu Primăria municipiului.

Alături de Primărie și Biroul pentru tineret, 13 școli și licee din municipiu s-au implicat prin amenajarea unor puncte de colectare a donațiilor, iar pe lângă persoanele care au dorit să le ofere un zâmbet copiilor din cele 5 case familiale din Sfântu Gheorghe, campania umanitară s-a bucurat și de sprijinul unor sponsori.

„A fost un eveniment obositor, dar văzând fericirea și mulțumirea copiilor, a tinerilor și a persoanelor care au fost la această acțiune, a meritat tot efortul (…) Clubul Sportiv Viitorul Sfântu Gheorghe dorește să le mulțumească tuturor școlilor și elevilor din municipiul Sfântu Gheorghe, din comuna Malnaș și Malnaș-Băi, și tuturor celor care au făcut donații pentru copiii din casele familiale și centrele pentru copii. Totodată, dorim să le mulțumim pentru colaborare Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe și Inspectoratului Școlar Județean Covasna, celor doi voluntari de la Biroul de Tineret al Primăriei, Zseike și Eszter, familiei Stegbauer și familiei Czego pentru ajutorul acordat în sortarea și căratul donațiilor. Dorim să mulțumim și familiei Rapoș pentru implicarea în acest proiect caritabil, (…) firmei TricomServ din Sfântu Gheorghe, firmei Merkur, familiei Kantor și altor persoane, pentru donațiile inimoase făcute pentru copii. Cel mai important lucru este să îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dat putere, înțelepciune și că am reușit să facem aproape 50 de copii fericiți cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Viitorul.

Tricoul fotbalistului Adrian Rus, vândut la licitație pentru suma 500 de lei. Banii au intrat în contul campaniei

Organizatorii s-au bucurat și de sprijinul fotbalistului Adrian Rus, fundaș la Naționala de Fotbal a României. Sportivul, care în prezent evoluează în Seria B la Clubul AC Pisa 1909 din Italia, și-a pus la bătaie tricoul pe care l-a purtat în liga a doua italiană, iar suma strânsă – 500 de lei – a intrat în contul campaniei caritabile.

Licitația a pornit de la suma de 400 de lei, iar ofertele au putut fi făcute până în data de 27 decembrie.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio