Ştiri locale

44 de noi agenți de poliție au depus jurământul la IPJ Covasna

Joi, 19 ianuarie a.c., 44 de agenți de poliție care au promovat examenul de încadrare din sursă externă au depus jurământul de credință la Inspectoratul de Poliție Județean Covasna. În urma concursului din data de 19 noiembrie 2016 au fost încadrate 23 de funcții de ajutor șef de post în mediul rural și 21 de funcții de agent de ordine și siguranță publică în mediul urban.

Începând cu data de 6 februarie a.c., cei 44 de agenți vor urma un curs de 3 luni de inițiere în cariera de polițist, după care își vor desfășura activitatea sub îndrumarea unor polițiști cu experiență.

Inspectorul general al Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, a transmis un mesaj cu acest ocazie:

„Astăzi este o zi importantă pentru dumneavoastră, ziua depunerii Jurământului de Credinţă, primul pas spre asumarea de responsabilităţi, în numele societăţii, pentru a-i apăra valorile materiale şi spirituale.

De astăzi, sunteţi parte a unei instituţii fundamentale a statului român, respectată şi apreciată de către cetăţeni şi, de aceea, toţi avem multe aşteptări de la dumneavoastră, pornind de la atitudine, comportament şi mod de acţiune.

Vă asigur că, în Poliţia Română, veţi găsi oameni profesionişti alături de care să formaţi o adevărată echipă, de la care veţi avea ce învăţa şi de la care veţi afla în fiecare zi că doar prin integritate, fermitate şi promptitudine, veţi câştiga respectul comunităţii.

Nu va fi uşor, nu va fi lipsit de riscuri, însă, dacă v-aţi ales cu convingere această profesie, sunt sigur că vă veţi ridica la cerinţele noilor locuri de muncă, astfel încât, Poliţia Română să continue să fie un partener de încredere.

În această zi atât de importantă, vă urez succes în cariera pe care aţi ales-o şi vă felicit cu ocazia depunerii Jurământului de Credinţă!” – se arată în mesaajul Inspectorului General.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, precum și întreg colectivul inspectoratului, îi asigură, de asemenea, pe noii colegi, de întreaga lor disponibilitate pentru inițierea și îndrumarea pe noul drum pe care și l-au ales și le urează să aibă o carieră încununată de realizări.

Compartimentul Relaţii Publice

Publicitate
banner we radio